Samen een route uitstippelen

Net als een expeditie kunnen we samen een route uitstippelen. Daarbij is het verstandig om meerdere routes te (ver-)kennen. Omdat we onderweg hindernissen kunnen tegenkomen en omdat een alternatieve route ons misschien wel sneller bij ons doel kan brengen.

Copernicos deelt een aantal scenario’s en strategieën. We laten zien hoe overheden en marktpartijen hun slagvaardigheid kunnen trainen, maar ook hoe ze de kans op het gewenste resultaat kunnen vergroten.

Aanmeldformulier

Registreer je vrijblijvend voor het webinar

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Email

Sprekers

Michel Kuijer

Partner Copernicos

Arjen Ros

Partner Copernicos

Datum & tijd

Tuesday, 28 March 2023
16:00 tot 17:00 uur

Price

Gratis

Locatie

Komende webinars

ASSET DYNAMICS

Asset management oplossing

Asset Dynamics richt zich op het functioneren van fysieke kapitaalgoederen in de dynamische context waarin zij zich begeven. Veranderende omstandigheden kunnen grote impact hebben op het gehele systeem. Om hier beter grip op te krijgen maakt Copernicos gebruik van Asset Dynamics: een modelleer- en simulatie-omgeving voor scenario-analyses. Asset Dynamics geeft inzicht in toekomstige prestaties (w.o. functioneel, veiligheid, milieu en financieel) op basis van voorgenomen maatregelen.

STORM

Innovatie management oplossing

Met STORM brengen we een (maatschappelijke) opgave systematisch in kaart zodat helder wordt welke innovaties en maatregelen tot betere integrale prestaties in de toekomst leiden. Veel van de (maatschappelijke) opgaven waar we nu voor staan zoals klimaatverandering en -adaptatie, mobiliteit en bereikbaarheid, veiligheid, duurzame leefomgeving zijn complex: er zijn veel partijen betrokken en er zijn veel innovatieve ideeen voor verbetering.

Hoe kunnen wij helpen?