Rowan Huisman

Mijn interesse ligt in de implementatie van techniek in de samenleving. Een technisch goed product kan vanuit het perspectief van de ingenieur perfect zijn, maar ongebruikt blijven op het moment dat het praktische nut ervan in de samenleving niet gezien wordt. Techniek moet dus aansluiten bij de wensen en eisen van de samenleving. Dit vereist inlevingsvermogen in de wereld van een ander en een ontwerpaanpak waarbij verschillende partijen betrokken worden.

Dit gedachtegoed vind ik terug bij Copernicos Groep, die Asset Management zien vanuit een multi-actor perspectief en mensen verbinden om gezamenlijk tot een vruchtbare oplossing te komen.

Vanuit mijn studie heb ik meerdere gereedschappen gekregen om een uitkomst te genereren in vraagstukken rondom complexe systemen. Daarbij zijn vaak actoren betrokken met conflicterende belangen, wat de complexiteit doet toenemen. Een van deze gereedschappen is het ontwikkelen van Systeem Dynamische modellen, die door Copernicos Groep ook ontwikkeld worden. Hierdoor ligt er veel raakvlak tussen mijn interesses en het werk van Copernicos.

Copernicos veranderaanpakkers

Arjen Ros

“We hebben heel veel complexe systemen om ons heen. Deze systemen zijn er voor ons gemak, veiligheid, om ergens te komen, om te voorzien in onze behoeften. Mensen bedienen en…Lees meer

Michel Kuijer

Voor mij is er een sterke analogie tussen veranderaanpakker en zeeman, en tussen verandering en zeereis. Zo kan ik beide zaken die mij aan het hart gaan namelijk mensen in organisaties en de zee combineren!

Rowan Huisman

Mijn interesse ligt in de implementatie van techniek in de samenleving. Een technisch goed product kan vanuit het perspectief van de ingenieur perfect zijn, maar ongebruikt blijven op het moment…Lees meer